Belanskaauto-biznis

Belanskaauto-biznis

Belanskaauto-biznis

Belanskaauto-biznis

Preporučena za:
Firme: Da Vaš vozni park bude uredno registrovan, obezbedili smo paket uslugu Belanskaauto-biznis+ koja podrazumeva: blagovremeno obaveštenje isteka registracije vozila, atesta, šestomesečnog pregleda, osiguranja. Odvoženje vozila na tehnički pregled, preuzimanje naloga u banci, produženje registracije kod nadležnog MUP-a Kragujevac.
Usluga je predviđena za sve pravne forme firmi uključujući i preduzetnike. Dovoljno je samo da nas ovlastite. Ostalo je naš deo posla.

Ovlašćeno prodajne servisne centre: Optimizujte vaš prodajni tim. Nama prepustite administrative poslove oko procesa registracije vozila jer Imamo zajdenički cilj – a to je zadovoljan kupac!

Prodavce polovnih automobila: Zajedno smo jači. Budite korak ispred konkurencije. Dozvolite nam da obezbedimo kupcu registraciju vozila u što kraćem roku.

Tehničke preglede: Često je tehnički pregled prvi korak u prosecu registracije vozila. Ne dozvolite da Vaš klijent brine o tome kako će završiti započeti proces. Uvek je praktično da sve bude na jednom mestu. Uspešnom saradnjom ćemo to i postići.

Osiguravajuća društva: Osnovno osiguranje od auto-odgovornosti je obavezno ali zbog sve veće konkurencije na tržistu neizvesna je obnova polise za narednu godinu. Zajedničkim snagama povećavamo šansu da naš Osiguranik ostane naš.

Lizing kuće: Učinićemo da proces registracije motornih vozila zajedničkih klijenata protekne sa lakoćom.

Belanska auto

Tu smo da pomognemo!

Administrativna kancelarija Vulović d.o.o.

T.C. Radnički

27. marta 19, prvi sprat, štand 5
34000 Kragujevac

PIB: 110832302

MB: 21391867

Radno vreme

Ponedeljak - Petak : 07:30 - 11:30; 12:15 - 16:00
Subota i nedelja: ne radimo

Pratite nas na društvenim mrežama

Copyright © 2024 Vulovic d.o.o. | Izrada web sajtova naKlik – Web Servis